Dette er da søtnosen, en meksikansk rødkne tarantell. Bildet her er tatt rett etter at den var ankommet gjennom posten. Det kommer flere bilder etterhvert som den blir større. :-)
Som dere ser er den ikke mer enn ca 1,5 - 2 cm stor her, mens den som voksen blir rundt 15 cm. Vi snakker selvsagt om benspenn, ikke i kroppen...  *SSS*

Her sitter da eddie, eller Kjell Kåre Johanne som han/hun heter og slapper av på etter skallskifte... hvis du går til Terrarie siden så ser du hvordan han vil få det når han blir littebittelittegranne større.... Du ser her vevet som KKJ har lagd for å skifte skall. Den spinner ett fint nett, legger seg på ryggen og bretter av seg "jakka". De neste timene som følger da er den tiden en edderkopp er mest forsvarsløs. 

Under skallsifte eller molting som fagfolk kaller det så kan edderkoppen regenerere ledd den har mistet. Så fort jeg får tatt bilde så kommer det gamle exoskeletonet eller skallet til KKJ til å bli lagt ut her. Så fort KKJ blir ca 5cm stor så kan man bestemme kjønnet på den. Trolig er det en hann.

Dette er da sånn den blir som stor....  *SS*

Den du ser her er ca 15 cm stor...